Meillä saa toteuttaa ideoitaan

Meillä saa toteuttaa ideoitaan

Meillä Matimekilla on tärkeää, että työntekijöillämme on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoaan. Koska asiakastöissä ei aina pääse käyttämään luovuutta ja kaikkea osaamista, kannustamme henkilökuntaa toteuttamaan myös omia projektejaan ja ideoitaan.

”Yrityksessämme on töissä monia nuoria ja tiedän, että heille paikalleen jämähtäminen on pahinta, mitä omalla työuralla voi tapahtua. On siis tärkeää, että he voivat kehittää osaamistaan. Välillä tekee hyvää, että joutuu haastamaan itseään, eikä voi edetä valmiin suunnitelman mukaan. Ja kun työntekijöidemme ammattitaito kehittyy, se näkyy myös virheiden vähenemisenä ja entistä parempana laatuna asiakkaillemme.

Jotkut ideat myös lisäävät tehtaamme viihtyvyyttä, sillä olemme rakentaneet tänne esimerkiksi tilanjakajina toimivia aitoja, takkinaulakoita, rautarouvan ja ledeillä varustetun Orionin tähtikartan. Samalla ne osoittavat asiakkaille, että meiltä löytyy osaamista haastavampienkin töiden toteuttamiseen.” – Markus

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Merkityksellisyys

Kun GPTW-tutkimus tehtiin, niin saatiin kyllä lähes kaikkiin sektoreihin hyvät pistemäärät, mutta hyvistäkin joku on aina huonoin.

Tilaa uutiskirjeemme