Visiosta valmiiksi tuotteeksi

Ohutlevytyöt

Ohutlevytyöt aina suunnittelusta kokoonpanoon asti

Ohutlevytyöt kaikissa muodoissa ovat myös palveluntarjontamme piirissä. Mitä tahansa mitä teräslevystä voi muotoilla, yhteistyökumppanimme kuten Stremet Oy ja Matimek Oy kykenevät sen toteuttamaan.

Ohutlevytyöt hoituvat kumppaniemme käsissä luotettavasti ja nopeasti, mutta yhdesä hallitsemme myös suunnittelun ja kokoonpanon. Olipa tarpeesi sitten viimeistä vektoria myöden valmiiksi suunniteltuna tai epämääräinen lyijykynäluonnos Hesarin kulmassa, me hoidamme työt loppuun juuri sellaisena kuin sinä ne visioit.

Kumppanimme taivuttavat teräksen haluttuun muotoon ja viimeistelyasteeseen

Ohutlevytyöt hoituvat tehokkaasti laserein tai fyysisin välinein puhkomalla, leikkaamalla ja särmäämällä eli taivuttamalla ohutmetallilevyjä. 

Rakennettu maailmamme on täynnä ohutlevyistä muovattuja esineitä. Oikeastaan lähes kaikki ympärillämme olevat käyttöesineet ja rakennelmat lampunvartjostimista tietokoneisiin ja leivänpaahtimista nakkikioskeihin on suurelta osin rakennettu ohutlevyistä. Ohutlevytyöt ympäröivät arkeamme kaikkialla eikä ihme: särmättyä teräslevyä kestävämpää ratkaisua saa hakea! 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Harri Häkli

Toimitusjohtaja