Alihankintaa metalliteollisuudelle

Laadukkaat ja luotettavat palvelut

Jauhemaalaus

Jauhemaalaus, eli pulverimaalaus, saa nimensä prosessissa käytettävän maalin koostumuksesta: Hienojakoinen pulveri kiinnitetään maalattavaan pintaan sähkömagneetilla ja muodostuva kerros lämmitetään tasaiseksi maalikerrokseksi minkä tahansa muotoiseen kappaleeseen, missä tahansa haluamassasi sävyssä.

Normipinta sijaitsee  Forssassa, joka on logistisesti sijaintina erinomainen: Forssan sijainti ja kulkuyhteydet mahdollistavat tehokkaan toimituksen mihin tahansa Suomen kolkkaan ja kauemmaskin. 

Kokoonpano & toimitus

Jauhemaalauksen jälkeen tuotteet toimitetaan sellaisenaan tai osakokoonpantuna.

Pintakäsittelyprosessiin kuuluu aina vähintään pakkaus ja toimitus. Pakkaus on osa laadukasta toimintaa ja oikein pakatut tuotteet saapuvat asiakkaalle ehjinä ja jatkokäyttöön valmiina.

Kokonaisuuden kannalta joskus voi olla järkevää tehdä osakokoonpano jo maalaamossa, ennen toimitusta seuraavaan osoitteeseen.

Ohutlevytyöt

Ohutlevytyöt hoituvat meiltä kumppaniverkostomme avulla luotettavasti ja nopeasti, kuten on luonnollisesti alan ammattilaisilta aihetta olettaakin.

Jauhemaalauksen ohella myös ohutlevytyöt kuuluvat leipälajeihimme:  Olipa tarpeesi sitten viimeistä vektoria myöden valmiiksi suunniteltuna tai puhelinkeskustelumme aikana haparoitu epämääräinen lyijykynäluonnos sanomalehden kulmassa, me hoidamme työn loppuun juuri sellaisena kuin kyseiset ohutlevytyöt päässäsi näit!

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Harri Häkli

Toimitusjohtaja