Matimek uusien tekijöiden silmin

Matimek uusien tekijöiden silmin

Työperheemme on kasvanut viimeisten kuukausien aikana jälleen muutamalla työntekijällä, kun Markus ja Eeti liittyivät riveihimme. Mutta miten uudet tekijät ovat päässeet mukaan porukkaamme?

”Meidät on otettu todella hyvin vastaan. Perehdytys oli kattava ja pääsimme heti alusta pitäen hommiin, vaikka emme ole tehneet täysin vastaavia töitä ennen tänne tuloamme. Näitä hommia ei oikein opi vain sivusta katsomalla, joten on tärkeää, että läheltä löytyy tukea ja apua.

Täällä saa myös kuunnella erinäistä huutelua, sillä porukka on todella huumorintajuista. Mutta vitsailu tehdään hyvällä maulla ja olemme viihtyneet todella hyvin.

Kahvitauoista ja lounashetkistä on muodostunut tärkeitä, sillä niiden aikana työkavereihin tulee tutustuttua parhaiten. Täällä myös johtajat käyvät kahvilla ja syömässä meidän kanssamme, mikä on meille uutta. On kiva, että työyhteisö on avoin ja johtoa aidosti kiinnostaa miten työntekijöillä menee.

Olemme molemmat työskennelleet useammissa työpaikoissa, mutta nyt tuntuu, että olemme löytäneet pysyvämmän paikan.” – Markus & Eeti

Jaa artikkeli

Lisää artikkeleita

Merkityksellisyys

Kun GPTW-tutkimus tehtiin, niin saatiin kyllä lähes kaikkiin sektoreihin hyvät pistemäärät, mutta hyvistäkin joku on aina huonoin.

Tilaa uutiskirjeemme